Sportwinkel in Breda

Sporten is leuk en gezond. Het wordt nóg leuker wanneer je de juiste materialen en kleding hebt om jouw favoriete sport te beoefenen. Zoek je stoere wandelschoenen? Functionele hardloopkleding? Een hockeystick die jou helpt om te scoren? Of voetbalschoenen waarmee je als Messi over het veld rent? Dan is Intersport Brejaart voor jou dé sportwinkel in Breda.

Voor elke sport

Intersport Brejaart staat bekend als de best gesorteerde sportwinkel in Breda en omgeving. Welke sport je ook beoefent, we hebben altijd de juiste schoenen, kleding en accessoires voor jou. Van badminton tot hockey, van voetbal tot tennis, van hardlopen tot zwemmen en van wielrennen tot fitness: je vindt jouw sportuitrusting in de beste sportwinkel van Breda.
 

Samenwerking met clubs

Intersport Brejaart werkt graag samen met diverse sportverenigingen. Zo kunnen leden van onder meer hockeyvereniging Push bij Intersport Brejaart hun clubkleding kopen en krijgen leden van talloze andere verenigingen, zoals OTC De Warande, op vertoon van hun ledenpas korting in de sportwinkel. Ook biedt Intersport Brejaart voor zowel tennisrackets als hockeysticks een unieke ‘try-and-buy’-regeling, waardoor je je nieuwe stick of racket eerst kunt uitproberen.
 

Grote sportwinkel in Veemarkstraat

In de Veemarktstraat in Breda is al sinds jaar en dag de locatie van onze sportwinkel. De collectie beweegt mee met de seizoenen. Zo staat de tweede verdieping van de sportwinkel van september tot april volledig in het teken van wintersport. Ski’s en snowboards, skikleding, moonboots en schaatsen: alles wat je nodig hebt voor wintersport vind je bij Intersport Brejaart. In de zomer is hier onze bad & beach-afdeling te vinden, met badkleding, wetsuits en alle denkbare zomerse vrijetijdskleding.
 

Webshop

Wil je jouw sportoutfit compleet maken of heb je snel een accessoire nodig? Maar heb je geen tijd om naar de sportwinkel in Breda te komen? Dan is het goed om te weten dat Intersport Brejaart ook een webshop heeft, waar je online alles kunt bestellen wat jij nodig hebt om jouw sport te kunnen beoefenen. Je hebt je bestelling snel in huis. Handig! Zien we je snel in onze sportwinkel of in onze webshop?

  • Snelle Service
  • Veilig & Vertrouwd
  • Thuis­bezorging
  • Ruilen & Retourneren
Icons made by Anton Saputro from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY